Clips RJ45 8(8) CAT6

 

Η έλευση του Internet of Things (IoT), άλλαξε τα δεδομένα και στο χώρο της εργοστασιακής δικτύωσης. Παράμετροι όπως η ασφάλεια, η παραγωγικότητα, η χρηστικότητα, αλλά και η ευκολία διαχείρισης ειδικών δικτυακών εγκαταστάσεων end-to-end, παίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο. Οι νέες τεχνολογίες, επιτρέπουν στους κατασκευαστές να διαχειρίζονται πλήρως την δικτυακή υποδομή τους, να αναπτύσσουν εφαρμογές, νέες τακτικές παραγωγής, αλλά και να μοιράζονται πληροφορίες με νέους τρόπους.

H Panduit, διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των εφαρμογών της, έχει να παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία ήδη υπερκαλύπτουν με σιγουριά και ασφάλεια, τις ιδιαίτερα δύσκολες δικτυακές απαιτήσεις, τουλάχιστον 1000 διακεκριμένων βιομηχανιών/εργοστασίων, παγκοσμίως.

Τα εργοστασιακού τύπου RJ45 βύσματα της Panduit, είναι η ιδανική λύση ώστε να υποστηριχτούν, τοπικά δίκτυα (LAN), σε περιβάλλοντα δύσκολων συνθηκών, έως και 10GBASE-T Ethernet. Στο βιομηχανικό Ethernet, το βύσμα είναι η διεπαφή που προστατεύει την ακεραιότητα της μεταφοράς δεδομένων Ethernet από το switch ή PLC έως τις συσκευές, ή ακόμα και στο δίκτυο κορμού.

Τα βύσματα ISPS688FA & ISPS688FAS RJ45 είναι κατασκευασμένα από ένα στιβαρό χυτό περίβλημα, πλήρως θωρακισμένο (360 °) και ιδανικό για χρήση σε υψηλές στάθμες ηλεκτρομαγνητικού θορύβου (EMI / RFI). Επιτρέπουν την γρήγορη και εύκολη εγκατάστασή τους –χωρίς ειδικά εργαλεία– και διασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία σε φάσμα θερμοκρασιών -40°C έως 85°C. Φιλοξενεί μονόκλωνο καλώδιο χαλκού από 24/1 εώς 22/1 AWG και πολύκλωνο από 27/7 εώς 22/7 AWG.

Η απόδοση των υλικών, υπερβαίνει τις απαιτήσεις των προτύπων [ANSI / TIA-568-C.2 (ISO 11801)] της κατηγορίας Cat6 & Cat5e (ISO Class E & D αντίστοιχα), ενώ διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ANSI/TIA-568-C.2 Category 6A & ISO 11801 2η Έκδοση Class EA, έως και 100 μέτρα σε συχνότητες έως και 500 ΜΗz.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα βύσματα εργοστασιακού τύπου RJ45 εδώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kafkas.gr

Μοιραστείτε το
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *