ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

One to One Switch Patching

May 2, 2017

Η ΚΑΥΚΑΣ, στρατηγικός συνεργάτης της Panduit, ακολουθεί τις νέες τεχνολογικές τάσεις και στηρίζει τις καινοτόμες λύσεις στον τομέα των υποδομών.  Η Panduit ως ηγετικός κατασκευαστής λύσεων, αναγνώρισε την σημασία της οργάνωσης καλωδίων στην ασφάλεια και την απόδοση του δικτύου και δημιούργησε τη λύση One to One Switch Patching.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης λύσης είναι η μείωση του ρίσκου που διέπει το δίκτυο, η βελτίωση της οργάνωσης των καλωδίων αλλά και η διασύνδεση της εκάστοτε πόρτας του switch με την αντίστοιχη πόρτα του patch panel.

 

Εύκολη εγκατάσταση

Για την απλούστευση της εγκατάστασης, η Panduit εκτός του κωδικού τεμαχίου ανά patch cord Cat6 & Cat6A μήκους 20cm και μικρής διατομής 28AWG, προσφέρει και τον κωδικό του kit όπου περιλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα components για την οργάνωση της διασύνδεσης ενός switch. Το kit περιλαμβάνει 48 ports modular (κενό) patch panel με κάθετη αρίθμηση, μπάρα ανακούφισης πίεσης των καλωδίων και 48 patch cords 20 cm κατηγορίας Cat6 μικρής διαμέτρου. Η κάθετη αρίθμηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο μίας λάθος διασύνδεσης και απλουστεύει τον έλεγχο της εγκατάστασης, αφού έχει την ίδια αρίθμηση με το switch. Επιπλέον, το μικρό μήκος των patch cords επιτρέπει τη διασύνδεση χωρίς τη απαίτηση οδηγού καλωδίων ενώ η μικρή διατομή τους αποτελεί ιδανική λύση για περιορισμένους χώρους όπως η καμπίνα ή το περιβάλλον υψηλής πυκνότητας.

Μοιραστείτε το

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply