Πληθώρα νέων προϊόντων LEDVANCE

Το κίνητρο της LEDVANCE για καινοτομία έχει θετική απήχηση στην αγορά: και δεν σταματάει εκεί, όπως δείχνει η επιλογή των νέων προϊόντων μας.

Ήδη σήμερα η LEDVANCE παρέχει λύσεις φωτισμού για μια ευρεία ποικιλία απαιτήσεων χάρη στο τρέχον φάσμα λαμπτήρων LED της εταιρείας OSRAM. Όπως για παράδειγμα με την αντικατάσταση του λαμπτήρα φθορισμού. Το εμβληματικό προϊόν είναι το «SubstiTUBE Connected». Όχι μόνο αντικαθιστά συμβατικούς λαμπτήρες Τ8 αλλά και κάνει τη διαχείριση του φωτός πιο απλή και πιο αποτελεσματική.

Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης το μικρό αισθητήρα φωτός ημέρας και κίνησης «SubstiTUBE Connected Sensor» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη σύνδεση έως και 50 λαμπτήρων LED. Για την ενεργοποίηση αυτής της διαχείρισης φωτός δηλ. για τη σύνδεση των μεμονωμένων λαμπτήρων ασύρματα με τον αισθητήρα απαιτείται μόνο ένα κατσαβίδι. Αυτός ο έλεγχος του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90% σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες φθορισμού.

Η LEDVANCE δίνει ιδιαίτερη σημασία στις συσκευές φωτισμού LED. Ένα από τα νέα προϊόντα είναι μια συσκευή φωτισμού LED τύπου highbay με 250 W. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες αίθουσες χάρη στα 30.000 lumen με υψηλή αποδοτικότητα 120 lm/W. Ένα άλλο νέο προϊόν είναι το «Floodlight Asymmetrical»: ένας προβολέας LED με την ασύμμετρη κατανομή φωτός που τον κάνει ιδανικό για απευθείας τοποθέτηση στις προσόψεις των κτιρίων.

Στον τομέα των πάνελ, η LEDVANCE επεκτείνει την επιλογή διαφόρων μορφών με νέα μοντέλα για οροφές συστημάτων με 1200 διαστάσεις μονάδων. Επιπροσθέτως προσφέρουν πρακτικά πλαίσια τοποθέτησης σε επιφάνειες για τετράγωνα πλέγματα 600, 625 και 1.200 που δίνουν τη δυνατότητα σε αυτά τα φωτιστικά σώματα να χρησιμοποιηθούν και εκτός πλέγματος.

Επιλεγμένα φωτιστικά σώματα από τις σειρές προϊόντων με σποτ, κρυφό φωτισμό και πάνελ είναι τώρα διαθέσιμα ως εκδόσεις με ροοστάτη και προπρογραμματισμένο έλεγχο χαμηλής τάσης DALI. Η LEDVANCE σχεδιάζει και άλλα νέα προϊόντα για το φθινόπωρο.

Το «SubstiTUBE Connected» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει συμβατικές λάμπες φθορίου Τ8. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα σύστημα διαχείρισης φωτισμού.

Μοιραστείτε το
, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *