Νέα χωνευτά, επίπεδα και αναρτώμενα φωτιστικά για φωτισμό και διακόσμησηαπό την Feilo Sylvania

Η νέα σειρά «Rana Linear LED» της Feilo Sylvania είναι μια λεπτή, κομψή και διακριτική σειρά φωτιστικών LED, που σχεδιάστηκαν για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών κέντρων, των ιατρικών κτιρίων, των εγκαταστάσεων αποθήκευσης, των γραφείων και των μεγάλων διαδρόμων.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι ότι όλα τα σώματα έχουν τετράγωνο προφίλ 87 χιλιοστών. Μονάδες μήκους 1,15 χιλιοστών μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή στη σειρά για ένα τέλειο εφέ φωτισμού. Η σειρά διαθέτει 3 διαφορετικούς τύπους κατανομής φωτισμού, με 3 διαφορετικά συστήματα: Opal diffuser (UGR<23), οπτικό σύστημα Micro Prismatic (UGR<21) και οπτικό σύστημα Louvre + Prismatic (UGR<19), ιδανικό για σταθμούς εργασίας Display Screen Equipment (DSE).

Τα φωτιστικά μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως με συστήματα 1-10V ή DALI (Switch-Dim) και επίσης προωθούν ανεξάρτητες λειτουργίες Organic Response. Το σύστημα ελέγχου Organic Response είναι ιδανικό για την εξοικονόμηση δαπανών εγκατάστασης και πολύπλοκων συστημάτων καλωδίωσης, καθώς και για την προσθήκη μια έξυπνης λύσης ρύθμισης φωτισμού σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Χάρη στην τεχνολογία LED, η σειρά Rana Linear προσφέρει μια ενεργειακά αποδοτική λύση με μειωμένο κόστος συντήρησης. Απόδειξη αποτελούν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Ενεργειακές κλάσεις A++, A+, A.
  • Διάρκεια ζωής: L90B10 @ 50.000 ώρες.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής με διατήρηση φωτεινής ροής: 90% της αρχικής τιμής στις 50.000 ώρες.
  • Φωτεινή απόδοση πηγής: έως 127 lm/W και φωτεινή ροή: έως 3.186 lm.

Η νέα σειρά προϊόντων διατίθεται σε θερμό λευκό (3.000 K) ή ουδέτερο λευκό (4.000 K).

Μοιραστείτε το
, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *