Ανεμιστήρες Οροφής Westinghouse για κάθε τύπο οροφής

Θέλετε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας ανεμιστήρα οροφής αλλά προβληματίζεστε επειδή έχετε χαμηλό ταβάνι; Η Westinghouse προσφέρει τη λύση δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική τοποθέτηση στα μοντέλα της ώστε να ταιριάζουν σε χαμηλή, ψηλή ή και επικλινή οροφή.

1. Χαμηλή οροφή

Για αυτή την περίπτωση κατάλληλοι είναι οι ανεμιστήρες οροφής τύπου “hugger” και “dual mount system”, όπου η τοποθέτηση γίνεται και χωρίς τη μικρή ράβδο της συσκευασίας.

Living room modern style. 3D images

 

2. Ψηλή οροφή

Όταν η οροφή είναι πάνω από τρία μέτρα και καλό είναι να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod), ώστε να επιτυγχάνεται η επαρκής απόδοσή του στο χώρο. Διατίθενται ράβδοι επέκτασης σε δύο διαστάσεις 30,5εκ. και 46εκ.

 

3. Κεκλιμένη οροφή

Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod). Διασφαλίστε ότι η κλίση της οροφής είναι μικρότερη από 40ο και ο ανεμιστήρας βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 15εκ. από την κεκλιμένη οροφή ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο.

 

Μην ξεχνάτε ότι η ιδανική απόσταση του ανεμιστήρα από την οροφή επιτυγχάνεται όταν η φτερωτή του ανεμιστήρα βρίσκεται το ελάχιστο 2,15μ.και το μέγιστο 2,5-2,80μ. από το δάπεδο.

Μοιραστείτε το
, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *