Η σειρά CoreLine αναπτύχθηκε ειδικά από τη Philips για να διευκολύνει τη δουλειά των εγκαταστατών

Η CoreLine είναι η πρώτη σειρά φωτιστικών που αναπτύχθηκε από τη Philips με τους εγκαταστάτες κατά νου. Διαβουλεύσεις έλαβαν χώρα σε κάθε βήμα του σχεδιασμού. Έτσι, προέκυψαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους συμβιβασμούς στον σχεδιασμό και τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης. Ως αποτέλεσμα, τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλέον εγκατάσταση και με τα δύο χέρια, μικρό βάρος για άνεση στις εργασίες που πραγματοποιούνται πάνω από το κεφάλι και σαφείς οδηγίες εγκατάστασης για ολόκληρη τη σειρά.

Έχουν γίνει τα πάντα, προκειμένου η εγκατάσταση να γίνεται «σωστά με την πρώτη». Και δεν είναι μόνο αυτό: Η CoreLine επιτρέπει στους εγκαταστάτες να αντικαταστήσουν τα συμβατικά φωτιστικά με LED, χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσουν εκ νέου τη διάχυση του φωτός – θα είναι η ίδια με το φως που αντικαθίσταται.

Ο φωτισμός θα είναι ο ίδιος και θα πληροί τις ίδιες προδιαγραφές με το αρχικό σύστημα. Πρόκειται, δηλαδή, για ανά περίπτωση αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών. Με τη διαφορά ότι επιτυγχάνεται, επίσης, μεγάλη εξοικονόμηση: οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού μειώνονται έως και κατά 80% σε σχέση με τα παραδοσιακά φωτιστικά, ενώ δεν χρειάζεται συντήρηση για τουλάχιστον 50.000 ώρες.

Η σειρά προσφέρει υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτά εσωτερικά φωτιστικά LED. Διατίθενται σε 13 στυλ, από κρυφό φωτισμό μέχρι φωτιστικά τύπου high-bay, παρέχοντας έτσι μια λύση για κάθε εγκατάσταση. Και για να εξασφαλίσει ότι όλα γίνονται σωστά με την πρώτη, η Philips παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά από βίντεο εγκατάστασης και online εργαλεία.

Η CoreLine είναι μια σειρά από υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτά φωτιστικά, ειδικά σχεδιασμένα για να καταστήσουν απλή τη μετάβαση σε LED και να βοηθήσουν στο να γίνει η εγκατάσταση σωστά με την πρώτη.

Μοιραστείτε το
, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *