O Έξυπνος Θερμοστάτης | Κατανοεί τις ανάγκες σας

Ένας χώρος όπου απολαμβάνεις τη ζωή που επιθυμείς.

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης είναι διαφορετικός. Διαφορετικός από κάθε άλλο θερμοστάτη που γνωρίζετε. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ωφελούν τόσο τον επαγγελματία εγκαταστάτη όσο και τον τελικό χρήστη. Εύκολος στην εγκατάσταση και σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον του, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας.

Έξυπνος σημαίνει ότι κατανοεί τις ανάγκες σας.

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης έχει αναπτυχθεί για να σας παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της δαπάνης για θέρμανση. Με το λιτό σχεδιασμό του ταιριάζει άψογα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Βρίσκεται πάντα σε επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο χάρη σε 6 ακριβή αισθητήρια: θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, εγγύτητας, παρουσίας και ανίχνευσης μεικτών αρωματικών ουσιών/ σωματιδίων. Καθώς όλα αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Έξυπνου Θερμοστάτη, δε χρειάζεται πρόσθετη καλωδίωση ή προγραμματισμός. Αυτά τα αισθητήρια επιτρέπουν στον Έξυπνο Θερμοστάτη πλήρη αυτονομία.

 

Λειτουργία με ή χωρίς εφαρμογή

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης μπορεί να λειτουργήσει είτε απευθείας με την οθόνη αφής είτε μέσω της εύκολης και κατανοητής εφαρμογής του Έξυπνου Θερμοστάτη. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου και παρακολούθησης του Έξυπνου Θερμοστάτη σας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής κυμαίνονται από χρήση χρονοπρογράμματος της θέρμανσης ή/και του ζεστού νερού χρήσης, καθορισμό διαφορετικών λειτουργιών (π.χ. απουσία, παρουσία), έλεγχο υγρασίας και παρακολούθηση ποιότητας αέρα έως τη λειτουργία Green Leaf και πολλές άλλες. Αυτό καθιστά τον έλεγχο του Έξυπνου Θερμοστάτη εύκολο και γρήγορο.

 

Μεταβείτε στο App Store

Μεταβείτε στο Google Play

 

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο περιβάλλον χρήστη

Για την απλοποίηση της λειτουργίας, το περιβάλλον χρήστη του Έξυπνου Θερμοστάτη και η εφαρμογή έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι δυναμικά. Με άλλα λόγια, η σχεδίαση του περιβάλλοντος σάς βοηθά να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και την εφαρμογή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Τα προνόμιά σας με μια ματιά

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης προσφέρει ένα πακέτο ουσιαστικών πλεονεκτημάτων. Δημιουργεί το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας με τη βέλτιστη διαχείριση ενέργειας. Εκτός από την επίτευξη αυτών των στόχων, ο Έξυπνος Θερμοστάτης σάς προσφέρει πολλά άλλα προνόμια, αποδεικνύοντας ότι πλήρως κατανοεί και ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Διαισθητική χρήση και αυτόματες αναβαθμίσεις

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξελίχθηκε για να κάνει τον χειρισμό του όσο το δυνατόν ευκολότερο. Αυτό αντανακλάται στο εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και στην οθόνη, η οποία έχει περιοριστεί στα βασικά. Οι αυτόματες αναβαθμίσεις εγγυώνται ότι ο Έξυπνος Θερμοστάτης επωφελείται από τις τελευταίες λειτουργίες.

Υγιεινές συνθήκες Εσωτερικού Χώρου

Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο υγρασίας, ο Έξυπνος Θερμοστάτης απεικονίζει και ελέγχει την υγρασία του χώρου. Επιπλέον το ενσωματωμένο αισθητήριο ποιότητας αέρα σάς παρέχει τη σχετική πληροφορία, βασισμένο σε ένα κατανοητό σύστημα κωδικοποίησης χρωμάτων.

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και ταυτόχρονα μείωση του ενεργειακού κόστους

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξασφαλίζει λειτουργία ενεργειακής διαχείρισης καλύπτοντας σημαντικές κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης. Χάρη στη λειτουργία Green Leaf, μπορείτε να είστε “έξυπνος” και οικολογικός ταυτόχρονα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας παρακινήσει να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη ενέργεια. Η εφαρμογή του Έξυπνου Θερμοστάτη είναι ο συνοδοιπόρος σας, ώστε να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων – απλά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες ελέγχου και πρόσβασης.

Ιδανική θερμοκρασία χώρου σε λιγότερο από μια ημέρα

Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο παρουσίας και τους κατοχυρωμένους αλγόριθμους OSC και AGC, ο Έξυπνος Θερμοστάτης δημιουργεί την ιδανική θερμοκρασία χώρου όταν ο χώρος είναι κατειλημμένος. Μαθαίνει την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσει τη θέρμανση του δωματίου μέσα σε μια ημέρα αντί τις συνήθεις ημέρες ή εβδομάδες, που χρειάζονται οι θερμοστάτες τεχνολογίας TPI. Τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικά: Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, καθώς και βελτιωμένη εσωτερική άνεση.

 

Για εγκαταστάτες

O Έξυπνος Θερμοστάτης κατασκευάστηκε για την αγορά της επαγγελματικής εγκατάστασης. Έχει σχεδιαστεί για αντικατάσταση προϊόντος καθώς και για νέες εγκαταστάσεις. Ανακαλύψτε πόσο εύκολη και γρήγορη είναι η εγκατάσταση και η εκκίνηση του Έξυπνου Θερμοστάτη. Mε 7 απλά βήματα επιλέξτε γλώσσα, διαδίκτυο, κωδικό, εφαρμογή, ημερομηνία, τύπο δωματίου και τελειώσατε!

 

Οδηγός βήμα προς βήμα

 

Τι μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία του προϊόντος

 

Τα προνόμια με μια ματιά

Ως επαγγελματίας εγκαταστάτης θα επωφεληθείτε από τον Έξυπνο Θερμοστάτη από το πρώτο λεπτό: από την εύκολη έναρξη λειτουργίας έως την τήρηση των πλέον πρόσφατων προτύπων ενεργειακής απόδοσης. Οι πελάτες σας δεν θα μείνουν μόνο ικανοποιημένοι από την ευκολία της χρήσης, αλλά επίσης θα εντυπωσιαστούν από τη θετική επίδραση στον προϋπολογισμό τους.

Γρήγορη έναρξη λειτουργίας χωρίς ανάγκη για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Κατά την έναρξη λειτουργίας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Για τον λόγο αυτό ο Έξυπνος Θερμοστάτης χρησιμοποιεί μια μοναδική υλοποίηση επικοινωνίας δυο σημείων, η οποία δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Μόνο ένα προϊόν απαιτείται κατά την έναρξη σε λειτουργία, αποκλείοντας την ανάγκη για gateway ή router. Επιπλέον ο Έξυπνος Θερμοστάτης μπορεί να τεθεί σε λειτουργία απευθείας μέσω του προεγκατεστημένου μενού επιλογών. Ο βοηθός πλοήγησης θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα μέσα από αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας την αποτελεσματική και εύκολη.

Μοναδική λειτουργία προγραμματισμού δύο βημάτων

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης προσφέρει μια μοναδική διαδικασία προγραμματισμού δυο βημάτων. Το πλεονέκτημα: Η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί κατά την κατασκευή του κτιρίου ενώ η τελική ρύθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί αργότερα. Επιπλέον, το περιβάλλον χρήστη – μεταξύ των ευκολότερων και περισσότερο διαισθητικών στην αγορά- κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης ακόμα ευκολότερη. Σαν αποτέλεσμα, λιγότεροι χρήστες χρειάζονται την υποστήριξή σας, προσφέροντάς σας περισσότερο χρόνο για νέους πελάτες.

Πλέον πρόσφατα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης

Η τεχνολογία επαγγελματικού ελέγχου από την Siemens πληροί τα τελευταία πρότυπα ενεργειακής απόδοσης για ιδιαίτερης αξίας εμπορικά κτίρια και κατοικίες. Επιπλέον, ο Έξυπνος Θερμοστάτης πληροί τους αυστηρότερους κανόνες της βιομηχανίας και είναι πιστοποιημένος κατά EU.Bac – ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό. Αυτό το επαγγελματικό πιστοποιητικό απονέμεται από το European Building Automation Controls association, αποδεικνύει βεβαιωμένη ποιότητα και ενεργειακή απόδοση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Standards και Οδηγίες. Η διαδικασία πιστοποίησης απαιτεί περιοδικά τεστ και αυτοψία εργοστασίου από τρίτα μέρη και διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης.

Έξυπνος αλγόριθμος αυτοεκμάθησης

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης χρησιμοποιεί ένα βέλτιστο σύστημα ελέγχου εκκίνησης, το οποίο μαθαίνει τον σωστό χρόνο για να ζεσταθεί ένας χώρος. Αυτός ο αλγόριθμος συμβάλλει στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και στη βελτίωση της άνεσης. Χάρη στο Adaptive Gain Control, ο Έξυπνος Θερμοστάτης μαθαίνει τα χαρακτηριστικά ενός χώρου σε λιγότερο από μια ημέρα και προσαρμόζεται γρήγορα χωρίς ανθρώπινη εμπλοκή.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.