Ανεμιστήρες οροφής Westinghouse: Χειμερινή Λειτουργία

Πέστε αντίο στα κρύα πόδια το χειμώνα!

Δημιουργήστε ευχάριστη, ζεστή ατμόσφαιρα κατά τους χειμερινούς μήνες ενισχύοντας τη θέρμανση του χώρου σας με τους ανεμιστήρες οροφής Westinghouse.

Αλλάξτε τη φορά των πτερυγίων του ανεμιστήρα σας (δεξιόστροφη λειτουργία) για να διευκολύνεται την κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή και εξοικονομήστε έως και 30% στα έξοδα θέρμανσης.

Ιδανική επιλογή, ο ανεμιστήρας οροφής Westinghouse Solana Premium που χαρακτηρίζεται από μια σαφής και βελτιωμένη σχεδίαση δύο πτερυγίων. Από νικελ σώμα, διαθέτει ένα φωτιστικό με γυαλί οπάλ με δυνατότητα τοποθέτησης δύο λαμπτήρων (max. 40 watt) και τα πτερύγια είναι κατασκευασμένα από λεπτό Wengue τα οποία συμπληρώνουν την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Η τεχνολογία του Solana Premium ανεμιστήρα είναι κατά πολλούς τρόπους ανώτερη από τους συμβατικούς ανεμιστήρες. Με ήσυχη και ομαλή λειτουργία του κινητήρα, εναλλασσόμενου ρεύματος, που είναι κατασκευασμένος από χάλυβα πυριτίου με 3 ρυθμιζόμενες ταχύτητες και εξασφαλίζει άνεση στα δωμάτιά σας όλο το χρόνο: την ψύξη της ροής του αέρα το καλοκαίρι και ομοιόμορφη θέρμανση κατά τη χειμερινή λειτουργία. Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται εξασφαλίζει άνετο και αλάνθαστο χειρισμό. Συνιστάται για χώρους έως 20 τ.μ.

Μοιραστείτε το
, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *