EcoFlow: για να μην ξεμένετε από ενέργεια & να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Τι είναι τα EcoFlow που τελευταία γίνεται τόσος λόγος γι’ αυτά;

Το 2017 δημιουργήθηκε μια νέα εταιρεία Τεχνολογίας με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα παροχής ενέργειας και ηλεκτρικής φόρτισης, πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Ας δούμε όμως, τις σειρές EcoFlow και τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν όπου και αν βρίσκεστε. Γιατί αυτό είναι το πρώτο από τα θετικά που θα μπορούσε κανείς να αποδώσει στους φορητούς σταθμούς ενέργειας. Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα έχετε ρεύμα και ενέργεια για όση ώρα χρειαστεί, όταν βρίσκεστε σε κατασκήνωση στη φύση ή σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος, χωρίς τη δυνατότητα ηλεκτρικής ενέργειας;

Στιγμιότυπο με τροχοκινούμενο όχημα δίπλα σε τοποθετημένο φορητό ηλιακό πάνελ ηλεκτρικής ενέργειας EcoFlow 400W.

Φορητό ηλιακό πάνελ EcoFlow 400W, αναδιπλούμενο και ελαφρύ.

EcoFlow River 2

Φόρτιση 0-100% σε μόλις 60 λεπτά

Με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 60 λεπτών, θα είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη απόδραση. Φόρτιση 0-100% χρησιμοποιώντας πρίζα AC σε μόνο 1 ώρα. Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Εικόνα της φορητής ηλεκτρικής γεννήτριας Delta 2 της EcoFlow σε συνδυασμό ανοιξιάτικου και φθινοπωρινού φόντου, για χρήση οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Φορητή ηλεκτρική γεννήτρια Delta 2 της EcoFlow.

Ασφαλές και αξιόπιστο για 10 χρόνια χρήσης

Με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας 100%, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το RIVER 2 Max σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η τεχνολογία της μπαταρίας LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλές ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το RIVER 2 Max έχει μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο, επομένως είστε καλυμμένοι για τα επόμενα 5 χρόνια.

Φόρτιση χωρίς όρια

Με τέσσερις ευέλικτες επιλογές φόρτισης, φροντίσαμε να φορτίζετε το RIVER 2 Max σχεδόν οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Φορτίστε χρησιμοποιώντας μια πρίζα AC για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 1 ώρας, φορτίστε εν κινήσει με φόρτιση αυτοκινήτου και βγείτε εκτός δικτύου με γρήγορη ηλιακή φόρτιση. Το RIVER 2 Max διαθέτει μια ολοκαίνουργια επιλογή φόρτισης, μέσω USB-C. Συνδέστε και φορτίστε άνετα οπουδήποτε έχει πρίζα.

Η ηλεκτρική γεννήτρια River 2 της EcoFlow ανάμεσα σε πλήθος άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Φορητή ηλεκτρική γεννήτρια River 2 της EcoFlow.

Τροφοδοτήστε έως και το 80% των βασικών σας συσκευών

Με ισχύ 500 W, το RIVER 2 Max καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων συσκευών σας. Αλλά γιατί να μην πάτε την ισχύ σε άλλο επίπεδο με τη λειτουργία X-Boost; Ενεργοποιήστε το για να τροφοδοτήσετε συσκευές με ισχύ έως και 1000 W, συμπεριλαμβανομένου μιας ηλεκτρικής σκούπας ή μιας μηχανής σάντουιτς.

Φορητή ενέργεια

Με ελαφρύ, μόνο 6 κιλά και εύκολο στη μεταφορά σχεδιασμό, το RIVER 2 Max κάνει την ενέργεια πιο φορητή από ποτέ.

Ηλεκτρικές γεννήτριες River 2 της EcoFlow για φόρτιση στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή για συμβατότητα με ηλιακά πάνελ.

Σειρά φορητών ηλεκτρικών γεννητριών River 2 της EcoFlow.

Βασικό backup στο σπίτι με λειτουργία μεταγωγής 30 ms

Προετοιμάστε τις συσκευές σας για διακοπές ρεύματος. Με γρήγορη ταχύτητα εναλλαγής 30 ms, το RIVER 2 Max διατηρεί τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σας σε λειτουργία.

Δύναμη στα χέρια σας

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή EcoFlow για να ελέγχετε και να παρακολουθείτε το RIVER 2 Max από την άνεση του τηλεφώνου σας. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή Bluetooth για χρήση κοντά ή απομακρυσμένα.

EcoFlow DELTA

 Οι φορητοί σταθμοί ενέργειας DELTA Max μπορούν να φτάσουν έως και 6 kWh χωρητικότητα με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες, διατηρώντας το σπίτι σας πλήρως λειτουργικό σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Σταθμοί φόρτισης DELTA της EcoFlow δίπλα σε τροχοκινούμενο όχημα, τροφοδοτώντας πολλαπλές συσκευές.

Φορητοί σταθμοί DELTA της EcoFlow για τροφοδοσία πολλαπλών συσκευών, ιδανικοί για ταξίδια.

Τροφοδοσία πολλαπλών συσκευών: Αναζητάτε κάτι που να τροφοδοτεί συσκευές υψηλής κατανάλωσης όπως το ψυγείο και το στεγνωτήριό σας; Με το X-Boost, το DELTA Max χειρίζεται συσκευές έως 3000W με ευκολία.

Φορητή ηλιακή γεννήτρια: Μείνετε ενεργοί ό,τι κι αν γίνει. Το DELTA Max συνδέεται με ηλιακά πάνελ EcoFlow έως και 2 x 400 W για μέγιστη ηλιακή φόρτιση 800 W.

Με το DELTA Max εξασφαλίστε εφεδρική ενέργεια για το σπίτι σας σε περίπτωση διακοπών ρεύματος. Με επεκτάσιμη χωρητικότητα που φτάνει έως και τις 6 kWh, διπλή φόρτιση και δυνατότητα τροφοδοσίας των οικιακών συσκευών σας, μπορείτε να έχετε διαθέσιμο ρεύμα σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Σταθμός ενέργειας Delta Pro της EcoFlow συνδεδεμένος ταυτόχρονα με κινητό τηλέφωνο, tablet και laptop.

Επιπλέον τροφοδοσία και στο σπίτι με σταθμό ενέργειας Delta Pro.

Επεκτάσιμη εφεδρική ισχύς στο σπίτι: Μία μονάδα DELTA Max διαθέτει χωρητικότητα 2 kWh που μπορεί να επεκταθεί έως και 6 kWh με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες DELTA Max. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής, μπορείτε να συνεχίσετε να τροφοδοτείτε τις σημαντικές οικιακές συσκευές σας, όπως το ψυγείο και τα φώτα σας, για πολλές ώρες.

Εύκολη και γρήγορη διπλή φόρτιση: Το DELTA Max φορτίζεται με ασφάλεια και ταχύτητα από 0-80% σε μόλις 1 ώρα. Και γίνεται ακόμα καλύτερο. Αν αναζητάτε έναν ακόμα πιο γρήγορο τρόπο φόρτισης του DELTA Max, μπορείτε να συνδυάσετε το AC με την Smart Generator, το AC με το Solar ή την Smart Generator με το Solar.

Σύνδεση του ηλεκτρικού σταθμού ενέργειας Delta Pro της EcoFlow με ηλιακό πάνελ.

Αποθηκεύστε ηλιακή ενέργεια στον σταθμό Delta Pro.

Τροφοδοτήστε το 99% των οικιακών σας συσκευών

Με την τεχνολογία X-Boost του EcoFlow, το DELTA Max μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές βαρέως τύπου έως 3000W. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος ή συσκότισης, μπορείτε να συνεχίσετε να τροφοδοτείτε το ψυγείο, το στεγνωτήριο και άλλα.

Αξιοποιήστε τη δύναμη του ήλιου

Το DELTA Max συνδέεται με ηλιακά πάνελ EcoFlow έως και 2 x 400 W για μέγιστη ταχύτητα ηλιακής φόρτισης 800 W. Με εύρος τάσης από 11-100V και το βύσμα MC4, μπορείτε επίσης να συνδέσετε άλλα ηλιακά πάνελ στο DELTA (Max). Ακόμη και κατά τη διάρκεια κρύων ή συννεφιασμένων ημερών, ο έξυπνος αλγόριθμος παρακολούθησης σημείου μέγιστης ισχύος (MPPT) ανιχνεύει αυτόματα την τάση και το ρεύμα σε πραγματικό χρόνο για να σας προσφέρει τη βέλτιστη παραγωγή μέσω του ήλιου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εφεδρική ισχύς έκτακτης ανάγκης.

Οι καταστροφές μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, μερικές φορές να διαρκούν περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Όταν σημειώνονται εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, η έξυπνη γεννήτρια EcoFlow λειτουργεί ως επιλογή έκτακτης ανάγκης που ενσωματώνεται στο DELTA Max. Ξεκινά αυτόματα όταν το DELTA Max φτάσει σε χαμηλό επίπεδο φόρτισης, επαναφορτίζει το DELTA Max και σταματάει μόλις το DELTA Max φτάσει σε πλήρη φόρτιση. Αυτό σας δίνει μια αξιόπιστη επιλογή εφεδρικής ισχύς έκτακτης ανάγκης που βασίζεται στην ελάχιστη χρήση μιας γεννήτριας.

Ελέγξτε, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τη κατανάλωση της ενέργειας σας.

Ελέγξτε και παρακολουθήστε το DELTA Max με την εφαρμογή EcoFlow. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τη χρήση ενέργειας ή ελέγξτε το DELTA Max απομακρυσμένα μέσω Wi-Fi.

Στιγμιότυπο από κινητή συσκευή με την εφαρμογή της EcoFlow για έλεγχο και παρακολούθηση του σταθμού ενέργειας Delta.

Με την εφαρμογή EcoFlow μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε τους ενεργειακούς σταθμούς Delta!

Στην ΚΑΥΚΑΣ θα βρείτε τις σειρές της EcoFlow, ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο σταθμό φόρτισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της ΚΑΥΚΑΣ και ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας συμβούλους πώλησης. Διαφορετικά, μπορείτε να καλείτε στο Customer Care της ΚΑΥΚΑΣ, 216-300-3333 και να έχετε αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα.

Ο σταθμός παραγωγής ενέργειας DELTA mini της EcoFlow σε εξωτερικό χώρο.

EcoFlow DELTA mini φορητός σταθμός ενέργειας.

Μη μένετε άλλο χωρίς ενέργεια!

Μοιραστείτε το
, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *