Μύλοι Λούλη | Ενεργειακή αναβάθμιση φωτισμού

Πρωταρχικός στόχος του έργου -Μύλοι Λούλη, Βιομηχανική Μονάδα Σούρπης,  ήταν η ενεργειακή αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένων των γραφείων, του χημείου, των αποθηκών, της παραγωγής καθώς και του πάρκινγκ.

Στο συγκεκριμένο έργο η λύση από την ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ προτάθηκε αφού πραγματοποιήθηκε φωτομέτρηση, μελέτη φωτισμού και οικονομοτεχνική μελέτη για όλους τους χώρους. Στους χώρους αποθήκευσης και παραγωγής έγινε εγκατάσταση γραμμικών Industrial φωτιστικών LED Philips Coreline και φωτιστικά τύπου καμπάνας Philips Highbay με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, μεγάλη διάρκεια ζωής και πιστοποίηση HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Point). Για τον περιμετρικό φωτισμό και το φωτισμό διέλευσης – στάθμευσης οχημάτων χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά σώματα τύπου βραχίονος τεχνολογίας LED Clearway BGP303 LED98 από την Philips, τα οποία είναι ιδανικά για οδοφωτισμό και χώρους πάρκινγκ, καθώς συνδυάζουν τη σωστή απόδοση φωτισμού με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εκτιμώμενη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης κατά 60% και εξοικονόμηση 310.000 kWh ετησίως, με ταυτόχρονη διασφάλιση υψηλής και ποιοτικής απόδοσης φωτισμού στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου.

Μοιραστείτε το
, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *