ΛΥΣΗ WI-FI ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η ανάγκη για αξιόπιστη πρόσβαση των ενοίκων σε Wi-Fi δίκτυο είναι μια σύγχρονη απαίτηση.

Πρόσφατες μελέτες ανέδειξαν το Wi-Fi ως το πιο σημαντικό ζητούμενο για την συντριπτική πλειοψηφία των πελατών ενός ξενοδοχείου, καθώς οι επισκέπτες θα προτιμούσαν πέραν του δωρεάν πρωινού ή πάρκινγκ, το Wi-Fi. Οι περισσότεροι πελάτες θα συνδεθούν στο Wi-Fi δίκτυο κατά την άφιξή τους στο χώρο του ξενοδοχείου (τα 2/3 ζητάνε το κωδικό του internet κατά τη διάρκεια του check in). To 34% θέλει γρήγορη και αδιάλειπτη λειτουργία internet, ενώ το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 78% όταν πρόκειται για Millennials.

Η ΚΑΥΚΑΣ σε συνεργασία με την TP-Link προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας με αποτέλεσμα:

  • H Wi-Fi κάλυψη τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου γίνεται ευκολότερη, ενώ διαχειρίζονται από ένα προηγμένο λογισμικό Κεντρικού Ελέγχου που παρέχεται χωρίς κόστος μέσω της σειρά Access Points Auranet EAP.
  • Ποιοτικότερη Απόδοση Wi-Fi και Μοναδική Εμπειρία Διαμονής, καθώς οι πελάτες θα απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες ασύρματης επικοινωνίας σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου.
  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση στο Wi-Fi μέσα από την Ιστοσελίδα Υποδοχής (Captive Portal), με δυνατότητα ορισμού διάρκειας πρόσβασης για κάθε πελάτη.
Μοιραστείτε το
, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *