Διαχείριση συσκευών και μέτρηση ενέργειας ενώ λείπετε από το σπίτι; ΝΑΙ! Με το «έξυπνο ρελέ» της GEYER!

Το καλοκαίρι μόλις τελείωσε και μαζί με το φθινόπωρο και την πτώση της θερμοκρασίας, έρχεται και η ανάγκη για ένα ζεστό μπάνιο! Ο χρόνος όλων, ωστόσο, είναι περιορισμένος και αν βασίζεστε στο θερμοσίφωνά σας για τη θέρμανση του νερού για το μπάνιο σας, σίγουρα η αναμονή, όταν γυρίζετε κουρασμένοι στο σπίτι, δεν είναι το πιο ευχάριστο συναίσθημα.

Πώς θα νιώθατε όμως, αν φτάνατε στο σπίτι σας και το νερό είχε ήδη ζεσταθεί;

Σίγουρα ανακουφισμένοι και χαρούμενοι τόσο για την άνεση, όσο και για τον κερδισμένο χρόνο σας. Αν, ως τώρα, δε γνωρίζατε τη δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης του θερμοσίφωνά σας, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε! Το Έξυπνο Ρελέ WiFi με Μετρητή Ενέργειας της GEYER είναι εδώ για να σας «λύσει τα χέρια» και να σας βοηθήσει να νιώθετε άνετα πριν καν φτάσετε στο σπίτι!

smart ρελέ Geyer

Ρελέ ισχύος ράγας Smart WiFi με Μετρητή 20A 230VAC 1NO

Έλεγχος του θερμοσίφωνα από παντού!

Τοποθετώντας το Έξυπνο Ρελέ της GEYER στον πίνακά σας, μπορείτε να ελέγξετε τον θερμοσίφωνα απομακρυσμένα! Μέσω της δωρεάν εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο και εφόσον υπάρχει WiFi στον χώρο που βρίσκεται τοποθετημένο το Έξυπνο Ρελέ, μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να «ανάψετε» και να «σβήσετε» το θερμοσίφωνά σας. Και έτσι, πέραν της άνεσης, δε θα αγχωθείτε ποτέ ξανά αν τον ξεχάσατε ανοιχτό!

Ρελέ ισχύος ράγας Smart WiFi με Μετρητή 20A 230VAC 1NO

Έλεγχος θερμοσίφωνα απομακρυσμένα με το έξυπνο ρελέ της GEYER

Όλοι έχουν πρόσβαση στο ζεστό νερό!

Η εφαρμογή της διαχείρισης του Έξυπνου Ρελέ, που διατίθεται σε Android και iOS,  δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς χρήστες να ελέγχουν το ίδιο ρελέ και έτσι όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να ενεργοποιήσουν τον θερμοσίφωνα σε κάθε ώρα της ημέρας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ακόμη πιο εύκολα, ακόμη πιο ξέγνοιαστα!

Οι παραπάνω δυνατότητες είναι υπέροχες, όμως αν έχετε μια ισχυρή ρουτίνα, το Smart Ρελέ μπορεί να κάνει τον θερμοσίφωνα να την ακολουθήσει. Μέσω της εφαρμογής στο smartphone σας, δημιουργήστε σενάρια που ταιριάζουν στο πρόγραμμα σας, παραμετροποιώντας τις ημέρες, τις ώρες και τη χρονική διάρκεια για την οποία θα ενεργοποιείται το ρελέ και δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε αν υπάρχει ζεστό νερό!

Ξεχνάτε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα; Ποτέ ξανά!

Η καθημερινότητα πολλές φορές είναι αμείλικτη και οι καταστάσεις που διαχειρίζεστε μέσα στην ημέρα σας σίγουρα αρκετές και σημαντικές, επομένως το να ξεχάσει κανείς τον θερμοσίφωνα ανοιχτό είναι κάτι που ως τώρα συνέβαινε συχνά. Το Έξυπνο Ρελέ ήρθε για να διασφαλίσει ότι ο θερμοσίφωνας θα σβήνει πάντα στην ώρα που πρέπει, σύμφωνα με το προκαθορισμένο όριο που έχετε θέσει στην εφαρμογή. Με την λειτουργία αυτή όχι μόνο νιώθετε λιγότερο άγχος αλλά εξασφαλίζετε ότι δεν θα… ξεφύγει και ο λογαριασμός του ρεύματος!

Άντρας με κινητό στο χέρι μέσα σε ένα living room, παρακολουθεί την κατανάλωση των συσκευών.

Έξυπνη διαχείριση & μέτρηση ενέργειας για να ξέρετε κάθε στιγμή τι καταναλώνετε και να ρυθμίζετε ανάλογα τις συσκευές σας.

Η μέτρηση της κατανάλωσης στην οθόνη σας!

Αν ανησυχείτε μήπως αυξηθεί η κατανάλωση ενέργειας στην περίπτωση που δε χειρίζεστε δια χειρός τη λειτουργία του θερμοσίφωνα στο σπίτι σας,  το Έξυπνο Ρελέ έχει ήδη τη λύση στην ανησυχία σας, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή ενέργειας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την κατανάλωση του. Δημιουργήστε, λοιπόν το πρόγραμμα που σας φτιάχνει τη μέρα αλλά και σας εξοικονομεί χρήματα και κρατήστε όλα τα δεδομένα στο smartphone σας έχοντας πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή!

Εξωτερική όψη σπιτιού με φωτοβολταϊκα στη στέγη και χέρι που κρατάει κινητό, η οθόνη δείχνει τον οικιακό έλεγχο συσκευών.

Παρακολούθηση και κατανάλωση ενέργειας για τη δημιουργία προγραμμάτων, που σας εξοικονομεί χρήματα & κρατάει αποθηκευμένα όλα τα δεδομένα.

Το Έξυπνο Ρελέ τα κάνει πραγματικά όλα;

NAI! To Έξυπνο Ρελέ δεν «ανάβει» μόνο τον θερμοσίφωνα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές εφαρμογές, που ίσως δεν είχατε σκεφτεί καν ότι μπορείτε να ελέγξετε εκ αποστάσεως τόσο απλά.

  • Συνδέστε το με κάποια γραμμή φωτισμού και ανάψτε ή σβήστε ομαδικά τα φώτα από μακριά.
  • Ελέγξτε τις ευαίσθητες συσκευές όπως ένα ψυγείο ή ένας καταψύκτης με τρόφιμα και ενημερωθείτε αν τεθούν εκτός λειτουργίας όπου κι αν είστε.
  • Συνδυάστε το με την θέρμανση του σπιτιού σας και βρείτε, εκτός του νερού, ζεστό και τον χώρο, όταν γυρίζετε.
  • Φροντίστε τα φυτά του κήπου σας, δημιουργώντας, μέσω του Smart Ρελέ, χρονοπρόγραμμα για το αυτόματο πότισμα, διατηρώντας τα, έτσι, ζωντανά ακόμη και όταν λείπετε.
  • Αν έχετε καλλιέργειες, διαχειριστείτε τις αντλίες νερού και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο από την άρδευση.
  • Μετρήστε την ενέργεια που καταναλώνουν όλα τα παραπάνω και κρατήστε τους λογαριασμούς του ρεύματος εντός του budget σας.

Τι άλλο χρειάζεστε;

To Έξυπνο ρελέ είναι ένα αυτόνομο προϊόν όσον αφορά τη λειτουργία του, όμως εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία χρήσης του. Προτείνουμε, λοιπόν να το συνδυάσετε:

  • Με το ρελέ ισχύος 120050081 ώστε να ελέγχετε πλήρως τα φορτία σας χωρίς να καταπονείται το Smart Ρελέ, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον αυτοματισμό σας.  Η χρήση του συνίσταται, εφόσον θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα.

  • Με το μπουτόν ράγας 120050054, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας και μοιράζεστε τον ίδιο θερμοσίφωνα σε 2 διαμερίσματα. Αν μένετε κοντά σε ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας, μπορεί να τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Το ρελέ διαθέτει μπουτόν, η χρήση του δεύτερου μπουτόν είναι απαραίτητη μόνο σε περίπτωση που υπάρχει δεύτερος πίνακας που δίνει εντολή στον ίδιο θερμοσίφωνα.

  • Με την ασφάλεια ράγας 120048215 έως 20 Α, ανάλογα με την κατανάλωση που θέλετε να ελέγξετε.

Συνδυασμός προϊόντων της GEYER με το έξυπνο ρελέ: Ρελέ ισχύος, Μπουτόν ράγας, ασφάλεια ράγας.

Η τεχνολογία των έξυπνων αυτοματισμών κτηρίου, έχει πλέον μπει στη ζωή μας για τα καλά, αλλά η απλοποίηση της είναι πολύ σημαντική, με προϊόντα όπως το  Έξυπνο Ρελέ WiFi με Μετρητή Ενέργειας της GEYER ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της, χωρίς μεγάλα έξοδα αλλά και με εύκολο και γρήγορο τρόπο και στην ΚΑΥΚΑΣ, σίγουρα θέλουμε να είμαστε το στήριγμα σας στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην καθημερινότητάς σας.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου της ΚΑΥΚΑΣ και δείτε από κοντά τις επιλογές σας, πάντα με τη βοήθεια ενός έμπειρου συμβούλου, που θα σας κατευθύνει ανάλογα με την εφαρμογή αυτοματισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Επίσης, μπορείτε να καλείτε στο Customer Care της ΚΑΥΚΑΣ (216-3003333) και οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σας παρέχουν αναλυτική πληροφόρηση για όλες τις δυνατότητες οικιακών αυτοματισμών και έξυπνων λύσεων!

Τσοχαλής Παναγιώτης
Customer Care Representative
Marketing Department, Kafkas

Μοιραστείτε το
, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *