Η Ledvance αυξάνει την πίεση με νέα προϊόντα και μια εκστρατεία πωλήσεων με νέα προϊόντα για επαγγελματίες

Η Ledvance παντρεύει τα επαγγελματικά φωτιστικά με την πρωτοποριακή τεχνολογία LED. Υπό την επωνυμία Ledvance, μια επιλογή φωτιστικών LED για όλες τις κοινές εφαρμογές είναι πλέον διαθέσιμη – με φωτεινή απόδοση έως και 120 lumens/watt, ονομαστική διάρκεια ζωής 50.000 ώρες και κορυφαίες τιμές. Το φάσμα των LED φωτιστικών καλύπτει οκτώ σειρές προϊόντων: Downlight, Spot, Damp Proof, Linear, High Bay, Panel, Surface Circular και Floodlight.

Με τη σειρά ετοιμοπαράδοτου κρυφού φωτισμού LED Downlight και την αντίστοιχη σειρά φωτιστικών LED Spot, για παράδειγμα, η Ledvance προσφέρει δύο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα αντικατάστασης των φωτιστικών με συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή σποτ αλογόνου, που εξοικονομούν σημαντικά το κόστος για ηλεκτρική ενέργεια.

Τα φωτιστικά πάνελ ευέλικτης χρήσης της σειράς Panel προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη απόδοση, αντικαθιστώντας τους συμβατικούς λαμπτήρες φθορισμού 4×18 W και 4×14 W και εξοικονομώντας έως και το 50 τοις εκατό της ενέργειας. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν, η Ledvance, χάρη στην αξιόπιστη ποιότητά της, παρέχει εγγύηση έως πέντε ετών για τα προϊόντα αυτών των σειρών.

Σε ένα πρώτο στάδιο, οι τρέχουσες σειρές προϊόντων του τομέα φωτιστικών LED θα επεκταθούν από τον Ιανουάριο του 2017. Ένα παράδειγμα: η σειρά Spot θα διαθέτει σύντομα εκδόσεις σε λευκό και ασημί, με ρύθμιση σταδιακής εξασθένισης.

Σε ένα δεύτερο στάδιο, η Ledvance θα διαθέσει και άλλες σειρές προϊόντων από τις αρχές Απριλίου. Ανάμεσα στα νέα προϊόντα θα είναι, για παράδειγμα, τα μοντέλα Downlight Slim – σε σύγκριση με τα φωτιστικά με συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, αυτά τα φωτιστικά LED εξοικονομούν έως και 60 τοις εκατό στον τομέα της ενέργειας, ενώ με τον εξαιρετικά επίπεδο σχεδιασμό τους (ύψος 30 χιλιοστά) απαιτούν πολύ μικρό βάθος εσοχής. Η νέα σειρά Damp Proof Compact προσφέρει ακόμα πιο απλή εγκατάσταση – το πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων είναι ότι η πρόσβαση στο τερματικό σύνδεσης είναι εξωτερική, πράγμα που σημαίνει ότι τα φωτιστικά δεν χρειάζεται πλέον να ξεβιδωθούν κατά την εγκατάσταση.

Μια πρώτη διεθνής εκστρατεία πωλήσεων με την FEGIME ξεκίνησε ήδη τον Μάρτιο του 2016. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται, και ένα κεντρικό στοιχείο της θα είναι μια πρωτοποριακή παρουσία στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα θα παρέχει στους επαγγελματίες του χώρου των ηλεκτρικών ειδών ενημερωμένο περιεχόμενο και πρακτικά εργαλεία, όπως αριθμομηχανές. Η εκστρατεία έχει ακριβείς στόχους – ενημέρωση των πελατών, πρόκληση ενδιαφέροντος και τόνωση των πωλήσεων!

Μοιραστείτε το
, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *